Israelul a inasprit vineri masurile de izolare a Fisiei Gaza si i-a impiedicat pe lucratorii ONU sa distribuie ajutoare umanitare in zona. "Fisia Gaza este complet izolata, fapt ce va crea o situatie foarte dificila", a declarat Christopher Gunness,
Israelul a inasprit vineri masurile de izolare a Fisiei Gaza si i-a impiedicat pe lucratorii ONU sa distribuie ajutoare umanitare in zona. "Fisia Gaza este complet izolata, fapt ce va crea o situatie foarte dificila", a declarat Christopher Gunness, purtatorul de cuvint al UNRWA, agentia Natiunilor Unite care se ocupa de problemele refugiatilor palestinieni. Statul evreu a luat aceasta decizie ca raspuns la o serie de atacuri cu racheta, lansate din Gaza catre Israel. Regiunea se afla de citeva luni sub controlul gruparii islamiste Hamas, iar autoritatile israeliene au anuntat ca isi vor extinde campaniile de anihilare a militantilor extremisti din zona. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.