Fostul sef al pompierilor din judetul Suceava, colonelul in rezerva Eugen Gaitan, angajat in momentul de fata ca inspector PSI (Prevenire Stingere Incendii) in Consiliul Judetean Suceava, a fost prins beat turta la volan. Masina colonelului, o Dacia
Fostul sef al pompierilor din judetul Suceava, colonelul in rezerva Eugen Gaitan, angajat in momentul de fata ca inspector PSI (Prevenire Stingere Incendii) in Consiliul Judetean Suceava, a fost prins beat turta la volan. Masina colonelului, o Dacia Logan, a fost blocata in trafic, joi seara, in jurul orei 18.30, de catre doi soferi care si-au dat seama ca fostul pompier-sef al judetului abia mai tine mainile pe volan. Unul dintre cei doi barbati a scos cheile din contact si a sunat imediat la 112, alertand politia. Din cauza ca era prea beat, politistii l-au dus la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Gaitan a negat ca ar fi fost implicat intr-un asemenea incident: "Nu am fost eu in masina aia, domnule. Instanta o sa stabileasca".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.