Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca va continua demersurile pe langa Primaria Municipiului Bucuresti pentru pastrarea si amenajarea spatiului verde de pe malul Lacului Floreasca.

Acuzandu-l pe Videanu de "dispret tot

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca va continua demersurile pe langa Primaria Municipiului Bucuresti pentru pastrarea si amenajarea spatiului verde de pe malul Lacului Floreasca.

Acuzandu-l pe Videanu de "dispret total in chestiunea zonelor verzi", Andrei Chiliman a solicitat Primariei Capitalei si consilierilor municipali sa "ia decizia corecta" si sa treaca parcul, care urmeaza sa fie recuperat de la omul de afaceri Costel Constanda, in administrarea Primariei Sectorului 1. Chiliman crede ca zona verde de pe malul Lacului Floreasca va fi "o moneda de schimb pentru satisfacerea unor interese de grup", cat timp parcul va ramane la Primaria Capitalei.

El a subliniat ca solicitarea sa pentru preluarea in administrare a Parcului Bordei are la baza sustinerea manifestata de bucuresteni pentru campania "Salvati Parcul Bordei", pe care a initiat-o, considerand ca are "dreptul moral de a amenaja si ingriji Parcul Bordei in interesul bucurestenilor". Chiliman a solicitat consilierilor municipali sa aiba in vedere recuperarea intregii suprafete verzi de pe malul Lacului Floreasca, la negocierile cu omul de afaceri Costica Constanda.

La petrecereCostica Constanda a sarbatorit decent, fara clasicele exagerari grobiene specifice imbogatitilor tranzitiei, alaturi de un grup de prieteni, succesul schimbului de proprietati cu Primaria Capitalei la un restaurant cu profil grecesc din Capitala. Local unde, intr-adevar, s-a nimerit sa ajunga, dupa terminarea emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 2, si Victor Ciutacu, redactor-sef al Jurnalului National. Ce n-a spus, insa, ieri, la Antena 3 beneficiarul marelui tun imobiliar este ca unicul lucru comun al celor doua grupuri din tot restaurantul era aerul pe care-l respirau. Mesele, meniurile, bauturile si anturajele erau diferite. (C.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.