Scandalul legat de anchetarea banilor negri din fotbal a facut o prima victima: George Copos.
El n-a spus insa nici cand „se va retrage” din politica si nici ce intelege prin asta.

Senatorul de Arges si omul de afaceri G
Scandalul legat de anchetarea banilor negri din fotbal a facut o prima victima: George Copos.
El n-a spus insa nici cand „se va retrage” din politica si nici ce intelege prin asta.

Senatorul de Arges si omul de afaceri George Copos a participat, la Pitesti, impreuna cu jurnalistii de la un cotidian local, la o festivitate organizata la Colegiul National „Zinca Golescu” din localitate. Acolo, senatorul conservator a oferit premii in bani, sub forma unor burse, elevilor olimpici care au obtinut rezultate foarte bune la competitii scolare interne si internationale. Cu acest prilej, Copos a socat asistenta - compusa, in majoritate, din elevi - anuntand ca spune adio politicii. „Ma voi retrage din politica si nu voi mai reveni. Stiu ca e bine ca, in politica, niciodata sa nu spui niciodata, dar eu o fac”, a declarat Copos in fata catorva zeci de liceeni pe care, evident, nu-i prea intereseaza politica. Dincolo de faptul ca, potrivit legii, politica si scoala sunt incompatibile, anuntul lui George Copos a starnit uimire. Totusi, declaratia acestuia e cel putin evaziva: n-a specif icat nici ce intelege prin retragerea din politica (isi va da, oare, demisia si din Senat, renuntand la imunitate?) si nici cand anume, exact, se va retrage.

Seful direct al miliardarului, pe linie de partid, Catalin Teodorescu, liderul organizatiei judetene Arges a Partidului Conservator, n-a parut deloc afectat de vestea ca pierde un astfel de membru de partid. „Nu ne-a ajutat cu nimic prezenta lui, nu ne va afecta nici plecarea sa. Va pot da un exemplu concret. Are 1.400 de angajati la Stefanesti la Ana IMEP si noi la alegeri am scos 100 de voturi acolo. Si va pot spune cu certitudine ca toate voturile de acolo au venit de la oamenii partidului, nu de la angajatii lui. Iar atunci cand nu te voteaza nici propriii tai oameni... nu raman prea multe de spus. Asa ca, dupa parerea mea, asupra PC Arges nu va avea nici un efect plecarea lui George Copos din partid.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.