Locuitorii din Satul Francez, ale caror locuinte au avut ghinionul sa cada in „parohia“ lui Costica Constanda, sunt paziti de bodyguarzii din cartier sa nu vorbeasca in nici un fel cu reporterii. Ieri, pe stradutele din cartier domnea o
Locuitorii din Satul Francez, ale caror locuinte au avut ghinionul sa cada in „parohia“ lui Costica Constanda, sunt paziti de bodyguarzii din cartier sa nu vorbeasca in nici un fel cu reporterii. Ieri, pe stradutele din cartier domnea o liniste nefireasca si locul parea deja parasit.

Sub pretextul unui pretins contract de confidentialitate pe care trebuie sa il respecte si administratia cartierului si locuitorii acestuia, reporterii sunt opriti sa sune pe la usi ori sa inchege vreo convorbire cu vreunul dintre locuitorii Satului Francez. Reporterii „Gardianul“ au fost escortati ieri pe intreaga durata a deplasarii lor prin interiorul cartierului de un bodyguard al administratiei zonei. Oricum, ieri la ora 14.00 nu prea aveai cu cine vorbi, iar in fata vilelor luxoase foarte putine masini erau parcate, multe ramase prinse sub nameti. In marea lor majoritate cetateni straini, chiriasii din Satul Francez par sa nu fie deranjati de tot tumultul din presa pe tema restituirii de catre Primaria Capitalei a 2,8 hectare de teren din domeniul lui Costica Constanda, teren pe care se afla trei bloculete a cate cinci apartamente fiecare, 1 8 vile si terenul de tenis.

Bordeiul lui Constanda=67,5 milioane de euro
Pe cele 2,8 hectare care ii vor fi atribuite lui Costica Constanda se afla amplasate trei bloculete a cinci apartamente fiecare si 18 vile. Apartamentele din blocuri sunt inchiriate pentru sume cuprinse intre 2.000 si 2.700 de euro, in timp ce vilele sunt inchiriate pentru 4.000-4.500 de euro pe luna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.