DILEMA. Dorel Zaharia (dreapta) a avut de ales, cat a jucat la Steaua, intre a fi prietenul lui "Jancker" sau sa inscrie cat mai mult Ofticos. Fostul fotbalist al Bistritei a dezvaluit ca, atunci cand inscria, cel poreclit "Jancker" nu mai vorbea cu
DILEMA. Dorel Zaharia (dreapta) a avut de ales, cat a jucat la Steaua, intre a fi prietenul lui "Jancker" sau sa inscrie cat mai mult Ofticos. Fostul fotbalist al Bistritei a dezvaluit ca, atunci cand inscria, cel poreclit "Jancker" nu mai vorbea cu el doua zile Dorel Zaharia este unul dintre fotbalistii care s-a trezit, peste noapte, pus pe lista neagra de catre Gigi Becali. Desi omul a inscris de trei ori in preliminariile Ligii Campionilor, plus in grupa, finantatorul i-a multumit, dar l-a pus pe lista de transferuri. Zaharia a erupt la aflarea vestii, dar el, un simplu jucator care s-a trezit in Europa pe care nu o mai visa, a trebuit sa se impace cu gandul. Si-a amintit perioadele frumoase din scurtul periplu in Ghencea. Dar si pe acelea care l-au facut sa se intrebe daca fotbalistii de la Steaua sunt, intr-adevar, profesionisti. Sau, ma rog, daca au si putin caracter. Victoras Iacob este colegul de echipa pe care Dorel il descrie in termeni deloc laudativi. Concurenta pe posturi este super pentru antrenor, insa devine periculoasa pentru cei care se bat la portile titularizarii. Este cazul Zaharia - Iacob. Ultimul a lipsit din lot, dupa o accidentare urata la genunchi, iar cand a revenit, si-a vrut postul inapoi. De aici s-a nascut ura pentru colegii lui din acelasi compartiment. Victima i-a fost Zaharia, cel care le-a povestit prietenilor ca, atunci cand dadea gol, Victoras Iacob nu vorbea cu el doua zile. Fostul fotbalist al Gloriei Bistrita a mai spus ca nu a fost singurul atacant care i-a starnit invidia lui "Jancker". Soarta l-a pedepsit pe Victoras Iacob, cel care asteapta, la randul lui, oferte. Asta, pentru ca se afla pe aceeasi lista a fotbalistilor de care Steaua se va desparti. "Cobra" il vrea si pe Miranda Adrian Ilie a anuntat ca un alt jucator dorit de Steaua este Osvaldo Noe Miranda, un atacant de la Gimnasia y Esgrima de Jujuy. El a mai evoluat la Racing si Independiente, are 1.93 m si a jucat 16 meciuri in sezonul trecut, marcand 4 goluri. Gigi Becali a anuntat ca Steaua va plati 7 milioane de euro pentru patru atacanti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.