Puteti viziona aici imaginile surprinse de camera de supraveghere Politistii incearca sa dea de urma unui grup de falsificatori de euro , care a plasat zeci de bancnote de 200 de euro contrafacute, la mai multe case de schimb. Ultima "teapa" a fost
Puteti viziona aici imaginile surprinse de camera de supraveghere Politistii incearca sa dea de urma unui grup de falsificatori de euro , care a plasat zeci de bancnote de 200 de euro contrafacute, la mai multe case de schimb. Ultima "teapa" a fost data firmei Maan Exchange, de pe str. Lizeanu, de unde indivizii au incasat 65 de milioane de lei vechi, in schimbul a noua bancnote masluite. Razvan Stanescu, directorul casei de schimb pagubite, a declarat pentru CANCAN: "S-a prezentat la ghiseu un barbat care s-a legitimat cu un document din care reiesea ca este cetatean grec si a incercat sa schimbe 10.000 de euro. A aparut, apoi, un complice al individului, care a cerut sa schimbe euro, pentru a distrage atentia casierului. Din fericire, in casa erau putini bani, iar operatorul i-a schimbat doar 1.800 de euro". Smenarii au fost surprinsi de camera de supraveghere a casei de schimb si, cu ajutorul imaginilor, politia incearca sa-i identifice si sa-i captureze pe falsificatori, inainte ca acestia sa dea si alte lovituri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.