Autoritatea Nationala pentru Tineret impreuna cu Opera Romana ofera bilete gratuite tinerilor la spectacolele din saptamina 21-27 ianuarie. "Este in curs de perfectare un parteneriat prin care Opera Romana sa puna la dispozitia tinerilor bilete gratu
Autoritatea Nationala pentru Tineret impreuna cu Opera Romana ofera bilete gratuite tinerilor la spectacolele din saptamina 21-27 ianuarie. "Este in curs de perfectare un parteneriat prin care Opera Romana sa puna la dispozitia tinerilor bilete gratuite, saptaminal, la spectacolele din program pe tot parcursul anului 2008, iar distribuirea biletelor se va face prin intermediul ANT", a anuntat Liviu Dan, seful Directiei Programe pentru Tineret. Primele bilete vor fi distribuite gratuit tinerilor cu virste cuprinse intre 14 si 35 de ani, pentru spectacolul "Rosu si Negru". Pentru a intra in posesia biletului, cei interesati pot merge la Casa de Cultura a Studentilor cu un act de identitate, iar sistemul de distribuire este "primul venit, primul servit".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.