Superdotat. Actorul american are "barbatia" de 34 de centimetri, atunci cand e in erectie Americanul Jonah Falcon a devenit celebru nu datorita rolurilor pe care le-a jucat in filmele de la Hollywood, ci datorita dimensiunii penisului. Barbatul in v
Superdotat. Actorul american are "barbatia" de 34 de centimetri, atunci cand e in erectie Americanul Jonah Falcon a devenit celebru nu datorita rolurilor pe care le-a jucat in filmele de la Hollywood, ci datorita dimensiunii penisului. Barbatul in varsta de 38 de ani este considerat a fi posesorul celui mare penis din lume, care, in erectie, ajunge la 34 de centimetri. Dimensiunea, insa, este considerata de Falcon a fi o adevarata pacoste. Din cauza penisului sau gigant, Jonah nu isi poate gasi o iubita pe masura. "Ultima mea relatie s-a incheiat in 1996. Nu imi doresc mare lucru, doar o femeie care sa ma inteleaga si sa nu ma priveasca ca pe un ciudat", a povestit actorul. "In tinerete, nu luam problema asta chiar in tragic. Ma imbracam in pantaloni stramti si ieseam la agatat. Nu dormeam doua nopti la rand cu aceeasi persoana. Acum, insa, cred ca penisul meu imi da numai batai de cap si le goneste de langa mine pe toate femeile care imi plac", a adaugat el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.