Prezentatoarea matinalului de la Pro TV se pregateste sa devina mama pentru a doua oara in trei ani. Desi se afla deja in al doilea trimestru de sarcina, multi dintre apropiati nu si-au dat seama ca este insarcinata decat dupa ce Andreea Liptak le-a
Prezentatoarea matinalului de la Pro TV se pregateste sa devina mama pentru a doua oara in trei ani. Desi se afla deja in al doilea trimestru de sarcina, multi dintre apropiati nu si-au dat seama ca este insarcinata decat dupa ce Andreea Liptak le-a comunicat personal acest lucru. De asemenea, ea i-a anuntat ca va naste in luna iunie si ca acest copil va fi un cadou perfect pentru sotul sau, Razvan Spiridon, care implineste pe 9 iunie 38 de ani. Pana atunci, cei doi soti spera sa termine de amenajat noul apartament achizitionat pentru o familie mai numeroasa. Andreea Liptak mai are o fetita, Maia, pe care a nascut-o prin cezariana in august 2004. Spre deosebire de prima sarcina, prezentatoarea tv se simte mult mai bine din punct de vedere fizic si nu are deloc ameteli sau greturi. Asa ca Andreea este dispusa sa munceasca pana foarte aproape de momentul nasterii. Singura teama a vedetei Pro TV este sa nu se ingrase foarte mult, cum a facut prima oara cand a pus pe ea 20 de kilograme.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.