Senzational. O pustoaica de 15 ani din Dubai s-a indragostit de o tanara din Cluj care se dadea drept barbat Karen Willemse, tanara sud-africana de numai 15 ani care s-a indragostit, prin internet, de o clujeanca ce se daduse drept barbat, a plecat
Senzational. O pustoaica de 15 ani din Dubai s-a indragostit de o tanara din Cluj care se dadea drept barbat Karen Willemse, tanara sud-africana de numai 15 ani care s-a indragostit, prin internet, de o clujeanca ce se daduse drept barbat, a plecat azi dimineata acasa, in Dubai, impreuna cu mama sa, Rina. Inainte de a-si impacheta bagajele, Karen a dezvaluit pentru CANCAN incredibila ei aventura in Romania. In urma cu un an, ea s-a indragostit nebuneste de Anda Drajan, de 17 ani, din Cluj, care sustinea ca e barbat si a reusit sa-si convinga mama sa vina in Romania sa-l cunoasca pe "Kevin". Kevin era fata La Cluj a avut surpriza sa constate ca prietenul ei e fata, are parul scurt, vorbeste si se imbraca baieteste. Dupa una din vizitele la familia Drajan, mama lui Karen a mai avut o surpriza, fetele disparand fara urma. Ele au fost descoperite in Gara de Nord din Bucuresti, de unde au sunat dupa bani, dupa ce au fost date in urmarire generala. Spre stupoarea mamei, Karen ne-a dezvaluit ca impreuna cu "prietenul Anda", a facut o vizita si pe litoral, la Constanta, unde s-a plimbat pe malul marii. Voia sa-si schimbe sexul cu banii familiei Willemse Se pare ca scopul Andei era de a convinge familia lui Karen sa-i plateasca operatia de schimbare de sex pe care viseaza sa o faca, stiind ca tatal fetei din Dubai este un arhitect cunoscut si bogat. Rina Willemse a rasuflat usurata ca totul s-a terminat cu bine si ne-a marturisit ca, odata ajunse in Dubai, ii va confisca lui Karen telefonul mobil si ii va taia accesul la internet. Rina s-a plans ca, de cand a cunoscut-o pe romanca, fiica sa, eleva la Liceul de arte plastice din Dubai, a neglijat scoala. Contactata telefonic, Anda a refuzat sa confirme aventura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.