Judecatorii Tribunalului Iasi au decis, ieri, arestarea pentru 29 de zile a unui barbat de 50 de ani pentru complicitate la viol. Ieseanul este acuzat de o minora din oras, in varsta de 14 ani, ca in 2 decembrie anul trecut a fost obligata sa intret
Judecatorii Tribunalului Iasi au decis, ieri, arestarea pentru 29 de zile a unui barbat de 50 de ani pentru complicitate la viol. Ieseanul este acuzat de o minora din oras, in varsta de 14 ani, ca in 2 decembrie anul trecut a fost obligata sa intretina relatii sexuale cu fiul vitreg al barbatului, de aceeasi varsta cu ea, chiar sub privirile tatalui, in apartamentul sau. Anchetatorii sustin ca fata de 14 ani a fost adusa in casa chiar de sora violatorului, in varsta de 13 ani, cu care victima era prietena, la cererea tatalui celor doi minori. Mama copiilor este plecata la munca in Italia. Minorul de 14 ani este cercetat in stare de libertate pentru viol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.