Blue Air va lansa, din 31 martie, o cursa pe ruta Bucuresti-Berlin Schonefeld, aceasta fiind a opta capitala europeana spre care operatorul low-cost efectueaza zboruri regulate. Blue Air va opera cursele de pe Aeroportul Schonefeld, situat la 22 km d
Blue Air va lansa, din 31 martie, o cursa pe ruta Bucuresti-Berlin Schonefeld, aceasta fiind a opta capitala europeana spre care operatorul low-cost efectueaza zboruri regulate. Blue Air va opera cursele de pe Aeroportul Schonefeld, situat la 22 km de Berlin.
"Pasagerii Blue Air vor avea posibilitatea sa calatoreasca din Bucuresti catre Berlin si retur cu singura cursa directa din Romania catre aceasta destinatie, avand la dispozitie trei zboruri saptamanale, la preturi incepand de la un euro, plus taxele de aeroport", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.
Compania estimeaza pentru 2008 afaceri de 120 milioane de euro, cu circa 30 milioane de euro mai mult decat rezultatele obtinute anul trecut.
In Romania, pe segmentul de transport aerian low-cost, sunt prezenti, printre altii, EasyJet, SkyEurope, WizzAir, MyAir si Germanwings.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.