In perioada 4 - 10 februarie 2008, Professional Team, reprezentand membrii formatiei Salvamont Zarnesti din Federatia Romana de Ski-Alpinism, organizeaza o tabara de schi la Predeal, cu grupe formate din 5 pana la maximum 12 persoane. Costul total pe
In perioada 4 - 10 februarie 2008, Professional Team, reprezentand membrii formatiei Salvamont Zarnesti din Federatia Romana de Ski-Alpinism, organizeaza o tabara de schi la Predeal, cu grupe formate din 5 pana la maximum 12 persoane. Costul total pe perioada celor sapte zile de tabara este de 935 de lei de persoana. Se asigura cazare si masa la pensiune, instructor specializat de schi, timp de 5 ore zilnic si un concurs in ultima zi de program. In costuri nu sunt incluse contravaloarea transportului pe cablu si eventualul transport intre localitati. Participantii vor trebui sa aiba in dotare echipamentul de schi complet, lenjerie de corp, sosete si tricouri de schimb precum si crema protectoare pentru fata si buze. La final, copiii participanti vor primi premii si diplome de absolvire. Detaliile despre cursuri pot fi accesate pe site-ul www.professionalteam.ro . De asemenea pe www.etabere.ro pot fi efectuate inscrieri pentru luna februarie in taberele scolare de schi din statiunile Azuga, Busteni sau Cheia la preturi cuprinse intre 450 si 1.000 de lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.