Omul de afaceri Costica Costanda va primi Satul Francez in schimbul Parcului Bordei, potrivit deciziei consilierilor Parimariei Generale Bucuresti. Acestia au aprobat, joi dupa-amiaza, schimbul de proprietati intre terenul proprietate a municipiului
Omul de afaceri Costica Costanda va primi Satul Francez in schimbul Parcului Bordei, potrivit deciziei consilierilor Parimariei Generale Bucuresti. Acestia au aprobat, joi dupa-amiaza, schimbul de proprietati intre terenul proprietate a municipiului Bucuresti si proprietatea lui Costica Constanda, informeaza Antena3. Municipalitatea a mai incercat in 2006 un schimb de terenuri cu omul de afaceri dar acesta a refuzat oferta, deoarece nu a fost de acord sa plateasca despagubiri pentru investitiile facute acolo.
Scandalul "Parcul Bordei " a fost declansat in 2003, cand omul de afaceri Costica Costanda a primit 3,3 hectare de teren pe malul lacului Floreasca, in schimbul celor 2,8 hectare din Satul Francez.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.