Un copil in varsta de un an si opt luni, din localitatea Plugari, judetul Iasi, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, plin de sånge, cu nasul si cu buza sparte, dupa ce a fost batut de tatal sau. Barbatul in vårsta de 34 de ani
Un copil in varsta de un an si opt luni, din localitatea Plugari, judetul Iasi, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, plin de sånge, cu nasul si cu buza sparte, dupa ce a fost batut de tatal sau. Barbatul in vårsta de 34 de ani este cercetat acum pentru maltratarea copilului si este supus si unui examen psihiatric la Spitalul de Neuropsihiatrie “Socola”.

Vasile Luca a recunoscut ca l-a batut pe micut, insa si-a motivat gestul precizand ca acesta nu se oprea din plans. Valerica, mama copilului, spune ca sotul ei este un individ violent si nu de putine ori s-a plans autoritatilor din acest motiv. “Dupa ce se imbata, ma ia la bataie. De multe ori il bate si pe copil si daca il las singur in casa cu taica-su, pe Andrei il gasesc vanat de atata plans”, a declarat Valerica Luca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.