Un bucurestean, de 55 de ani, s-a aruncat de la etajul al VII-lea dupa si-a lovit sotia in cap, cu un topor. Potrivit anchetatorilor Ion Dragusin, cunoscut cu probleme psihice s-a certat, in noaptea de duminica spre luni, cu nevasta lui, Ioana Vasil
Un bucurestean, de 55 de ani, s-a aruncat de la etajul al VII-lea dupa si-a lovit sotia in cap, cu un topor. Potrivit anchetatorilor Ion Dragusin, cunoscut cu probleme psihice s-a certat, in noaptea de duminica spre luni, cu nevasta lui, Ioana Vasilica Dinu, de 51 de ani. Orbit de furie, barbatul a luat un topor si a lovit-o pe aceasta, direct in cap. Crezand ca femeia a murit, Dragusin a decis sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat in gol. Ioana Dinu a fost gasita in viata, intr-o balta de sange, insa medicii sustin ca sansele ei de supravietuire sunt minime. Vecinii celor doi soti sustin ca acestia erau casatoriti din anul 2000 si, in cei opt ani de convietuire, s-au certat de multe ori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.