Politistii au gasit trupul neinsufletit al lui Ion Dragusin, de 55 de ani, care se aruncase de la etajul sapte, afland de la vecini ca in apartamentul acestuia se afla sotia sa, de 51 de ani, cu care barbatul s-a certat inainte de a se sinucide. Poli
Politistii au gasit trupul neinsufletit al lui Ion Dragusin, de 55 de ani, care se aruncase de la etajul sapte, afland de la vecini ca in apartamentul acestuia se afla sotia sa, de 51 de ani, cu care barbatul s-a certat inainte de a se sinucide. Politistii au incercat sa discute cu femeia, dar, neprimind niciun raspuns, au solicitat un echipaj de descarcerare care sa sparga usa locuintei si doua ambulante care sa ridice eventualele victime. Potrivit Mediafax, ei au gasit-o pe femeie cu mai multe rani la cap, maini, politraumatisme, plagi taiate si muschi sectionati, in momentul transportarii la spital fiind in soc hemoragic. Politistii continua investigatiile in acest caz. Din relatarile vecinilor a reiesit ca astfel de incidente au mai avut loc intre cei doi, barbatul fiind cunoscut cu probleme psihice si agresiv. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.