Poli nu-l mai vrea pe Sepsi
Oficialii clubului din Timisoara sustin ca motivul renuntarii nu are ca baza valoarea juca- torului, ci lipsa unui raspuns clar din partea conducerii gruparii Gloria Bistrita, la oferta de transfer.
Straini la Bacau
In vizorul galben-albastrilor se afla un atacant brazilian, de 23 de ani, Alex Sandro Parreira Santos, si doi nigerieni: mijlocasul stanga de 22 de ani, Prince William Oluremi, care are si cetatenie americana, si Peter Zeal Keshi, un varf de atac de numai 20 de ani. Keshi figureaza ca new entry pe lista posibilelor achizitii ale Bacaului, intocmita de impresarul Relu Damian. Liber de contract, Keshi a evoluat ultima data la format ia de liga inferioara din Polonia, Stal Gosso Glowno.
Brezinsky crede in Uhrin
Poli Timisoara a plecat in cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, cu noile sale achizitii, fotbalistii slovaci Milos Brezinsky si Balazs Borbely. Ma bucur foarte mult ca m-a dorit antrenorul Dusan Uhrin la echipa. Am venit cu incredere, deoarece am lucrat cu acest tehnician si la Mlada Boleslav. Nu a fost nicio problema sa ma hotarasc sa semnez cu Poli, a declarat fundasul central Brezinsky.
Mardare nu pleaca
Fundasul central al lui FC Vaslui, Stefan Mardare, a anuntat ca nu isi doreste sa plece la Rapid, pentru ca, in opinia sa, nu a sosit momentul potrivit pentru transferul la o echipa mare. Inca nu e momentul sa plec la Rapid. Mai am treaba la Vaslui. Va fi momentul sa plec de la FC Vaslui cand voi avea mai multe meciuri jucate la aceasta echipa si cand voi fi sigur de locul meu la echipa nationala, a spus Mardare.
Mara: CFR e campioana
Mijlocasul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, a declarat ca, in opinia sa, CFR Cluj, Rapid si Steaua vor ocupa podiumul Ligii I, la finalul campionatului, in timp ce echipa sa se va clasa pe un loc de Cupa UEFA. Eu cred ca ardelenii de la CFR Cluj sunt principalii favoriti la castigarea titlului, dar nu le va fi usor, pentru ca echipele din Bucuresti isi vor reveni si nu vor mai avea parcursul slab din tur. Rapid si Steaua se vor bate pentru locul doi, dar nici Dinamo nu trebuie uitata, a declarat Mara.