Cristian Tudor Popescu a demisionat de la conducerea cotidianului "Gandul", din functia de director. Intr-un comunicat, Cristian Tudor Popescu invoca ca motiv al demisiei sale o discutie avuta cu bosul Mediapro, Adrian Sarbu, din care a rezultat nem
Cristian Tudor Popescu a demisionat de la conducerea cotidianului "Gandul", din functia de director. Intr-un comunicat, Cristian Tudor Popescu invoca ca motiv al demisiei sale o discutie avuta cu bosul Mediapro, Adrian Sarbu, din care a rezultat nemultumirea acestuia fata de politica editoriala a ziarului, care nu se ridica la nivelul investitiilor sale pentru relansarea ziarului. Popescu sustine ca Sarbu i-a cerut parametri superiori de performanta, audienta si vanzari, care nu ar putea fi atinse pastrand "Gandul quality newspaper", adica un ziar serios. Jurnalistul a precizat ca va semna in continuare editoriale in "Gandul" si a ales sa ramana senior editor. In noiembrie si decembrie 2007, din conducerea ziarului au mai plecat Bogdan Chireac si Adrian Ursu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.