Astfel, liberalul a stabilit ca, pentru ocuparea posturilor mentionate se organizeaza concurs, desi legea prevede negru pe alb ca, pentru aceste functii, persoanele sunt numite de ministrul Justitiei. Conform legii, concursul se organizeaza doar pent
Astfel, liberalul a stabilit ca, pentru ocuparea posturilor mentionate se organizeaza concurs, desi legea prevede negru pe alb ca, pentru aceste functii, persoanele sunt numite de ministrul Justitiei. Conform legii, concursul se organizeaza doar pentru restul personalului Oficiului. "Oficiul National al Registrului Comertului este condus de un director general numit de ministrul Justitiei, in conditiile legii. Oficiile Registrului Comertului de pe langa tribunale sunt conduse de directori numiti de ministrul Justitiei, in conditiile legii", se arata in actul normativ. In contradictie cu acesta, ordinul dat de Chiuariu prevede ca "se aproba Regulamentul pentru ocuparea prin concurs a posturilor vacante de director general/director general adjunct la Oficiul National al Registrului Comertului si director/director adjunct la oficiile Registrului Comertului de pe langa tribunale.
In aceste conditii, persoanele numite in aceste functii pot oricand fi schimbate de ministrul Justitiei, concursul devenind redundant. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.