Informatia potrivit careia Videanu nu va mai candida la Primaria Capitalei prinde contur. Astfel, potrivit unor surse, Videanu ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul, printre alte variante, desemnarea fostu
Informatia potrivit careia Videanu nu va mai candida la Primaria Capitalei prinde contur. Astfel, potrivit unor surse, Videanu ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul, printre alte variante, desemnarea fostului ministru de interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului. PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.