Oferta. Un set constand intr-un schelet uman cu craniu si mandibula costa 400 de lei Ultima gaselnita de pe internet este cea a achizitionarii de schelete si cranii umane. Preturile nu sunt considerate deloc foarte mari, sustin realizatorii original
Oferta. Un set constand intr-un schelet uman cu craniu si mandibula costa 400 de lei Ultima gaselnita de pe internet este cea a achizitionarii de schelete si cranii umane. Preturile nu sunt considerate deloc foarte mari, sustin realizatorii originalului site www.bazaruldeoase.home.ro. Cu numai 400 de lei, puteti cumpara online un schelet, un craniu si o mandibula. Daca renuntati la ultimele doua accesorii, pretul coboara vertiginos pana la 300 de lei. Ideea infiintarii site-ului nu este a unor colectionari macabri, ci a studentilor de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. Disperati ca nu pot gasi oasele de care au atata nevoie la cursuri, doi studenti din anul II au pus la punct modalitatea perfecta de a-i ajuta pe boboci. "Scopul nu este acela de a obtine profit, ci pur si simplu a fost o initiativa pentru a ne ajuta intre noi. Cand intri la Medicina, profesorii iti spun sa cumperi oase de la colegii mai mari, pentru ca, altfel, nu inveti nimic. Cum acestea se procura foarte greu, ne-am gandit ca un site de acest gen ne poate ajuta pe toti", povesteste Mihai, student in anul II la UMF, responsabil cu design-ul site-ului. Ca sa nu aiba probleme cu legea, initiatorii garanteaza ca oasele nu provin din profanari de morminte, ci ca e vorba doar de un schimb intre generatii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.