Grijuliu. Manelistul a declarat ca odrasla sa nu duce lipsa de nimic dupa gratii Manelistul Vali Vijelie (pe numele sau adevarat Valentin Rusu) si-a vizitat, zilele trecute, fiul inchis in Penitenciarul Rahova din Capitala. Baiatul, rezultat dintr-o
Grijuliu. Manelistul a declarat ca odrasla sa nu duce lipsa de nimic dupa gratii Manelistul Vali Vijelie (pe numele sau adevarat Valentin Rusu) si-a vizitat, zilele trecute, fiul inchis in Penitenciarul Rahova din Capitala. Baiatul, rezultat dintr-o relatie mai veche a manelistului, a fost incarcerat cu doar cateva zile inainte de Craciun cu o condamnare de trei ani pentru furtul unui telefon mobil. "L-am vizitat, normal ca l-am vizitat, doar e baiatul meu. Am fost zilele trecute sa-l vad si o sa merg pe la el de cate ori o sa am timp", a declarat Vali Vijelie. Manelistul a mai precizat ca va avea grija ca fiul sau sa nu duca lipsa de nimic pe perioada detentiei. "E o perioada grea pentru el, dar are de toate. Sa nu-si faca nimeni griji, ca nu duce lipsa de nimic", a spus Vijelie. Surse din cadrul Penitenciarului Rahova ne-au declarat ca fiul manelistului, Florin Cristian Florea, va iesi azi din perioada de carantina si va fi transferat la o sectie cu regim mai lejer, unde va avea usa deschisa la celula tot timpul zilei. Mai mult, daca se va comporta bine si va participa la activitati educative, baiatul lui Vali Vijelie ar putea sa beneficieze chiar si de permisii de cateva zile pentru a-si vizita familia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.