Vacanta in strainatate la preturi mult mai mici decåt cele din Romånia? Este posibil chiar din aceste zile, odata cu scaderea tarifelor la jumatate fata de perioada sarbatorilor.

A inceput sezonul vacantelor ieftine! Cine nu s
Vacanta in strainatate la preturi mult mai mici decåt cele din Romånia? Este posibil chiar din aceste zile, odata cu scaderea tarifelor la jumatate fata de perioada sarbatorilor.

A inceput sezonul vacantelor ieftine! Cine nu si-a permis sa petreaca in strainatate de Craciun sau de Revelion, din cauza preturilor „piperate“, are acum ocazia. Agentiile de turism se „bat“ in oferte atractive, la toate categoriile de preturi. De departe Tunisia pare a fi una dintre cele mai ieftine destinatii. Sase nopti intr-un hotel de doua stele din orasul Sousse, cu demipensiune, costa doar 215 euro, cu tot cu taxa de aeroport. Turistii mai pretentiosi pot alege dintre ofertele cu mai multe stele. Pentru un sejur de o saptamana la un hotel de cinci stele, cu demipensiune (inclusiv taxele de aeroport), turistul va plati in jur de 290 de euro. Cei care vor ajunge in tara din nordul continentului african nu se vor plictisi in aceasta perioada, fie ca viziteaza capitala sau statiunile de la malul Marii Mediterane. In plus, iarna, cand temperatura atinge si 20 de grade Celsius, se pot face plimbari lungi prin bazarele colorate, pline de un farmec aparte.

In ianuarie, si Egiptul devine o destinatie accesibila pentru romani. Preturile coboara la jumatate, iar un sejur de o saptamana la un hotel de doua stele, cu demipensiune, din statiunea Hurghada, costa doar 300 de euro (inclusiv taxele de aeroport si de viza).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.