In timp ce fostii actionari ai clubului, Nicolae Bara si Sandu Ion, continua sa se razboiasca, de aceasta data in justitie, “textilistii” s-au reunit ieri in vederea pregatirii returului. “Avem echipa, dar n-avem gl

In timp ce fostii actionari ai clubului, Nicolae Bara si Sandu Ion, continua sa se razboiasca, de aceasta data in justitie, “textilistii” s-au reunit ieri in vederea pregatirii returului. “Avem echipa, dar n-avem gloante”, a spus antrenorul Marin Barbu (foto), pentru care vidul de putere existent in momentul de fata constituie cea mai mare problema. “In privinta lotului stam bine, ne-ar mai trebui doar un fundas central si-un mijlocas”, a adaugat “Magiun”. Din cauza crizei financiare, aradenii sunt dispusi sa se desparta de Simao si de Edson. “I-am invoit de la reunire ca sa-si caute echipe, fiecare fiind liber sa plece pentru 400.000 de euro”, a explicat Barbu. “In mod normal, luni plecam la Baile Felix, apoi ar trebui sa mergem in Antalya, dar, daca nu se gasesc bani, Dumnezeu cu mila!”, a incheiat tehnicianul “Batranei Doamne”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.