Presupusul asasin al lui Benazir Bhutto a fost identificat, potrivit unei surse din echipa care investigheaza moartea fostului premier pakistanez, informeaza postul de televiziune ARY. Conform sursei, presupusul ucigas a decedat in timpul atentatulu
Presupusul asasin al lui Benazir Bhutto a fost identificat, potrivit unei surse din echipa care investigheaza moartea fostului premier pakistanez, informeaza postul de televiziune ARY. Conform sursei, presupusul ucigas a decedat in timpul atentatului din 27 decembrie 2007. Anchetatorii par a fi identificat si casa acestuia in localitatea Swabi, din nord-vestul tarii. Atåt guvernul, cat si televiziunile pakistaneze au difuzat imagini in care apare Bhutto, asupra careia se trag focuri de arma, dupa care urmeaza explozia. In imagini apare si capul retezat al presupusului atentator kamikaze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.