La Opera Nationala Romana din Cluj va avea loc astazi, incepand cu ora 18.30, un spectacol extraordinar, cu "Traviata" de G. Verdi, sustinut in limba italiana, cu participarea baritonului George Petean, solist al Operei din Hamburg si a tenorului Tib
La Opera Nationala Romana din Cluj va avea loc astazi, incepand cu ora 18.30, un spectacol extraordinar, cu "Traviata" de G. Verdi, sustinut in limba italiana, cu participarea baritonului George Petean, solist al Operei din Hamburg si a tenorului Tiberius Simu, solist al Operei din Leipzig. Spectacolul este regizat de Emil Strugaru, iar la pupitrul regizoral se va afla Horvat Jozsef. Invitate sunt soprana Lucia Bulucz, aflata la debut, si mezzosoprana Molnar Maria de la Opera Maghiara din Cluj, alaturi de Corina Pasteanu, Bardon Antal, si el invitat aflat la debut, Simonfi Sandor, Petru Burca, Mircea Miosa, Ioan David si Horatiu Rusti. Solisti balerini vor fi Mariana Molnar Cotinghiu, Ioana Dadarlat, Rodica Festeu, Octavian Popa si Mircea Baritchi. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.