Producatorul indian de automobile Tata Motors Ltd., care a produs primul sau automobil acum zece ani, a lansat ieri cea mai ieftina masina din lume, care costa 2.500 de dolari, la jumatate de pret fata de cel mai ieftin automobil din prezent, relatea
Producatorul indian de automobile Tata Motors Ltd., care a produs primul sau automobil acum zece ani, a lansat ieri cea mai ieftina masina din lume, care costa 2.500 de dolari, la jumatate de pret fata de cel mai ieftin automobil din prezent, relateaza Reuters, citata de NewsIn. Denumita "Masina Poporului", noul model de autoturism fabricat de Tata Motors are patru locuri si un motor de 600 de centimetri cubi.
Masina va fi produsa in 250.000 de exemplare anual, in conditiile in care se asteapta o cerere de circa un milion de unitati. Tata Motors ar putea exporta masina de 2.500 de dolari in zone ca Africa de Sud si America Centrala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.