Teo, blocata in aeroport
Prezentatoarea a fost nevoita sa-si petreaca doua zile in aeroportul Henri Coanda, de unde urma sa se imbarce la bordul unei aeronave, cu destinatia Londra. Pentru ca numeroase zboruri au fost amanate, in prima zi, Teo a renuntat la cursa, insa a doua zi, vedeta s-a postat de la prima ora pe holurile inghetate ale aerogarii, pentru ca-i promisese fiicei sale o minivacanta de trei zile, la Disneyland. (A.S.)
Morar, scriitor
Mihai Morar, prezentatorul emisiunii Rai, da’ buni de la Antena 2, se apuca de scris. Omul de radio isi doreste ca in acest an sa-si gaseasca timp si pentru sufletul lui, indeplinindu-si un vis mai vechi, acela de a scrie o carte. Ideea i-a fost sugerata de cativa prieteni apropiati, dupa ce i-au citit posturile de pe blogul sau personal. Dupa o binemeritata vacanta de Craciun, petrecuta la Sapanta, urmata de un sejur intr-un hotel cu vedere la Dunare, Morar isi va relua, la jumatatea lunii ianuarie, activitatea din radio si televiziune si va continua sa viseze la cartea sa. (A.S.)
Pistruiatul revine pe ecrane
Andrei Baloiu, cunoscut publicului pentru prestatia sa din filmul Pistruiatul, a primit o oferta din partea unei agentii de casting, care ar dori sa-l distribuie intr-o noua productie. Desi anuntul a fost facut de Radu Moraru, Na- sul de la B1 TV, in direct, oferta nu l-a impiedicat pe Sergiu Nicolaescu sa declare ca fostul interpret, actualmente sofer de taxi, a avut o viata dezordonata. (A.S.)