Ros-albastrii au facut un singur transfer in iarna, se chinuiesc sa ia un jucator de la Buzau, iar Becali a reabilitat patru dintre jucatorii pe care ii pusese pe lista neagra.

Intr-un moment in care majoritatea formatiilor de club au in turneele de pregatire loturi largite, pentru ca antrenorii sa aiba de unde sa cearna formula in cunostinta de cauza echipa cu care abordeaza sezonul de primavara al Ligii I, Steaua face o mare exceptie, plecind azi spre Valencia cu un numar minim de jucatori, 22. Hotarirea lui Gigi Becali de a nu plati nici un leu pe jucatorii pusi pe lista de transferari (Zaharia, Cristocea, Badoi, Croitoru) si indecizia in cumpararea de inlocuitori pentru acestia au facut ca Marius Lacatus sa aiba la dispozitie doar un jucator nou fata de sezonul trecut, pe Habib Habibou. Au fost insa reabilitati, temporar, Neaga, Iacob, Petre Marin si Vitca, aflati initial pe „lista neagra". Ca de obicei, patronul Stelei da insa asigurari ca va plati oricit pentru aducerea a doi atacanti de valoare cu care ros-albastrii sa cistige campionatul.

Pina la parafarea unor intelegeri clare, sefii Stelei se orienteaza insa spre jucatori mai ieftini si aparent accesibili, precum mijlocasul stinga Dino Eze, de la Gloria Buzau. In schimbul acestuia, in Cring ar urma sa soseasca Marius Croitoru sau Cristocea. Pina una-alta, Steaua l-a pierdut definitiv pe atacantul chilian Sebastian Pinto (21 ani), care luni seara a semnat cu Real Madrid si va fi imprumutat la Athletic Bilbao. Adrian Ilie sustinea insa ieri ca Steaua nu s-a zbatut prea mult pentru realizarea acestui transfer, jucatorul nefiind o prioritate in Ghencea.