Comentariul specialistului
Si pe parcursul zilei de ieri, in sud-vestul Transilvaniei si in zona dealurilor aflate de o parte si de cealalta a Meridionalilor si a Carpatilor de Curbura au fost temperaturi pozitive, de pana la 9 grade la Resita

Comentariul specialistului
Si pe parcursul zilei de ieri, in sud-vestul Transilvaniei si in zona dealurilor aflate de o parte si de cealalta a Meridionalilor si a Carpatilor de Curbura au fost temperaturi pozitive, de pana la 9 grade la Resita, timp in care, in zonele cu ceata persistenta, se inregistrau valori termice aproape egale cu minimele de dimineata. Prea multe nu se vor schimba in aspectul si in evolutia vremii in urmatoarele doua zile, cand tot ceata va fi fenomenul dominant in zonele joase. La sfarsit de saptamana insa, ceata se va rari, iar temperatura va creste. Cresterea va fi semnificativa in vest, nord si centru, mercurul termometrelor putand ajunge in dealurile de vest pana la cel putin 10 grade.
meteorolog Romica Jurca

Bucurestimax. -2 C - min. -8 C
Azi (joi): Cerul va fi mai mult noros si va fi ceata, posibil persistenta. Vantul va sufla slab. Maine (vineri): Cerul va fi mai mult noros si indeosebi dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab. Maxima: -1 C, iar minima: -8 C. Poimaine (sambata): Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ceata. Maxima: 1 C, iar minima: -7 C.

Azi in taratemperaturi maxime
Bacau -2 C - Baia Mare 5 C - Brasov 2 C - Buzau 0 C - Cluj-Napoca 3 C - Constanta 2 C - Craiova -5 C - Deva 4 C - Galati -2 C - Iasi -2 C - Miercurea-Ciuc 0 C - Oradea 3 C - Pitesti -1 C - Sibiu 3 C - Suceava 0 C - Targu-Mures 4 C - Timisoara 3 C

La munte Azi (joi): Cerul va fi temporar noros si cu totul izolat in nordul Orientalilor vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare si vor fi conditii de polei. Maine (vineri): Cerul va fi temporar noros, cu ceata si chiciura pe vai si in depresiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Poimaine (sambata): Cerul va fi temporar noros, iar in Occidentali, izolat vor fi conditii de precipitatii mixte. Pe vai si in depresiuni local va fi ceata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.