Semnalare. Gruparea terorista ar fi interesata de achizitionarea de material radioactiv din Romania Reprezentantii SRI au declarat ca nu detin niciun fel de informatii privind posibilitatea ca Al-Qaeda sa fie interesata de cumpararea de material rad
Semnalare. Gruparea terorista ar fi interesata de achizitionarea de material radioactiv din Romania Reprezentantii SRI au declarat ca nu detin niciun fel de informatii privind posibilitatea ca Al-Qaeda sa fie interesata de cumpararea de material radioactiv din Romania, dupa ce Mohammed El Baradei, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), si-a exprimat ingrijorarea cu privire la acest lucru. "In calitate de autoritate nationala in prevenirea si combaterea terorismului, SRI nu detine niciun fel de indicii privind posibilitatea ca elemente Al-Qaeda sau conexiuni ale acesteia sa fie interesate de achizitii de material radioactiv din Romania", a spus Marius Bercaru, purtatorul de cuvant al SRI. Bercaru a mai precizat ca, nici in cadrul activitatilor de cooperare cu agentiile de informatii straine, SRI nu a primit niciun fel de semnalari care sa sustina in vreun fel temerile directorului AIEA. Mohammed El Baradei a declarat, luni seara, ca se teme ca reteaua terorista Al-Qaeda pregateste un atac nuclear sau radioactiv in care va folosi materiale radioactive achizitionate din Romania si Ucraina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.