PRECIZARE
In urma publicarii in Jurnalul National a mai multor materiale in care beneficiarii locuintelor din cartierul Baneasa-Straulesti contestau decizia dezvoltatorului South Pacific Constructii de a preda locuintele fara a fi racor
PRECIZARE
In urma publicarii in Jurnalul National a mai multor materiale in care beneficiarii locuintelor din cartierul Baneasa-Straulesti contestau decizia dezvoltatorului South Pacific Constructii de a preda locuintele fara a fi racordate la utilitati si cu intarziere, compania se apara si spune ca anumiti clienti au indeplinit conditiile de plata din 29.01.2007, iar compania are obligatia de a preda locuinta in doi ani de la acest termen. SPC mai spune ca va rezilia si contractul unui militar “datorita modului in care acest beneficiar a inteles sa-si exercite drepturile si obligatiile”. Dreptul la replica poate fi citit integral pe www.jurnalul.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.