Liderul PSD, Mircea Geoana, mentioneaza in declaratia de avere din 2007 ca sotia sa a incasat anul trecut 100.000 RON (un miliard de lei vechi) din dividendele unei firme de arhitectura, in timp ce presedintele social-democrat a avut venituri doar d
Liderul PSD, Mircea Geoana, mentioneaza in declaratia de avere din 2007 ca sotia sa a incasat anul trecut 100.000 RON (un miliard de lei vechi) din dividendele unei firme de arhitectura, in timp ce presedintele social-democrat a avut venituri doar din activitatea de senator, familia celor doi realizand totodata si economii. Sotia liderului PSD a mai investit anul trecut si in actiuni la Banca Tiriac, unde detine titluri in valoare de 4.700 RON si si-a pastrat participarea de 30% intr-o firma de design interior, actiunile fiind estimate la suma de 1.700 de dolari. Mihaela Geoana a mai castigat 23.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.