Presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, ieri, in fata a sute de ziaristi, ca relatia sa cu fostul supermodel Carla Bruni este "serioasa", dar a precizat ca nu va anunta presa in legatura cu data nuntii. "Sunt sanse mari sa aflati de nunta a
Presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, ieri, in fata a sute de ziaristi, ca relatia sa cu fostul supermodel Carla Bruni este "serioasa", dar a precizat ca nu va anunta presa in legatura cu data nuntii. "Sunt sanse mari sa aflati de nunta abia dupa ce a avut loc", a spus Sarkozy ironic, in replica la un articol din "Journal de Dimanche", care a scris ca acestia isi vor uni destinele, cel mai probabil, pe 9 februarie. Presedintele francez, care a pus capat in octombrie unui mariaj de 11 ani cu Cecilia, a vorbit pentru prima data deschis despre viata sa particulara, in prima conferinta de presa din acest an. De altfel, subiectul privind viata amoroasa a lui Sarkozy a acaparat dialogul cu presa, lucru pe care l-a observat si presedintele, care le-a spus ziaristilor: "Nu aceasta este tema intalnirii noastre de astazi".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.