O parte din locatarii blocului de pe Aleea Tisa din Satu-Mare, zguduit luni dimineata de o explozie puternica, s-au intors ieri acasa. Acestia au inceput sa curete apartamentele, facandu-si loc cu greu printre sutele de kilograme de cioburi si moloz
O parte din locatarii blocului de pe Aleea Tisa din Satu-Mare, zguduit luni dimineata de o explozie puternica, s-au intors ieri acasa. Acestia au inceput sa curete apartamentele, facandu-si loc cu greu printre sutele de kilograme de cioburi si moloz. Rebransati la retelele de gaze si electricitate de luni seara, sinistratii de pe Tisa au primit, ieri, ferestrele si usile promise de primarie si au inceput sa-si refaca locuintele afectate de explozie. Ancheta politiei a confirmat faptul ca proprietarul apartamentului in care s-a produs explozia este fostul sef al ADP Satu Mare, Constantin Timciuc, anchetat in dosarul ex-primarului Satmarului, Horea Anderco, pentru fapte de coruptie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.