Imaginatie. Doar pompierii au reusit sa-l scoata din casa pe micutul Diego, folosind o solutie speciala Un baietel din Mexic, in varsta de 10 ani, a gasit o metoda neobisnuita ca sa fuga de calvarul de a merge la scoala. Minorul Diego, din localitat
Imaginatie. Doar pompierii au reusit sa-l scoata din casa pe micutul Diego, folosind o solutie speciala Un baietel din Mexic, in varsta de 10 ani, a gasit o metoda neobisnuita ca sa fuga de calvarul de a merge la scoala. Minorul Diego, din localitatea Guadalupe, s-a trezit cu noaptea-n cap, inaintea mamei lui, si s-a uns pe mana dreapta cu adeziv, dupa care s-a lipit, la propriu, de barele de metal ale patului. In momentul in care mama lui, Sandra Palacios Gonzales, a venit sa-l trezeasca si sa-l pregateasca sa mearga la scoala, Diego i-a spus ca nu se simte bine si ca nu-si poate misca mana. "Cand am vrut sa verific ce avea, am observat lipiciul curs pe mana lui. Era intepenit de-a dreptul de pat", a povestit Sandra Gonzales. Mamica disperata si-a anuntat rudele de cele intamplate si, desi cu totii au facut tot posibilul sa-l dezlipeasca pe micut de pat, nimeni nu a reusit. "Am chemat chiar si vecinii, dar ne-a fost imposibil sa-l desfacem de barele de metal", a mai spus mama baietelului. Diego a ramas blocat de pat timp de doua ore, pana la venirea pompierilor, care au reusit sa-l dezlipeasca pe copil cu ajutorul unei solutii speciale. In ciuda eforturilor lui de a scapa de orele de curs, Diego nu a chiulit de la scoala decat in ziua incidentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.