O echipa braziliana a luat milionul de dolari pentru care concurau trei formatii cu internationali romani.

Anul a inceput destul de slab pentru Inter Milano, echipa lui Cristi Chivu, care, dupa ce a trecut de Ajax Amsterdam abia dupa
O echipa braziliana a luat milionul de dolari pentru care concurau trei formatii cu internationali romani.

Anul a inceput destul de slab pentru Inter Milano, echipa lui Cristi Chivu, care, dupa ce a trecut de Ajax Amsterdam abia dupa penalty-uri in primul meci jucat la Dubai, a pierdut finala in fata brazilienilor de la Internacional Porto Alegre. Fernandao (min. 2) si Nilmar (min. 67) au fost marcatorii sud-americanilor, in timp ce pentru italieni a punctat Jimenez (min. 40). Integralist impotriva olandezilor, Cristi Chivu a fost doar rezerva in acest joc in care invingatoarea a primit un milion de euro, iar invinsa, jumatate din aceasta suma. Locul trei in acest turneu l-a ocupat VfB Stuttgart, care a invins cu 1-0 pe Ajax. La nemti, Marica a jucat pina in minutul 60, iar Sergiu Radu a fost schimbat in minutul 67, insa in debutul partidei (min. 7) a provocat eliminarea lui Maduro, in timp ce la olandezi Ogararu a intrat cu sase minute inainte de final.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.