Familie. Universul lui Doroftei este format din sotia sa, Monica, si cei trei copii: Alexandru, Vanesa si Adrian Defect. Producatorii emisiunii de la Kanal D i-au reprosat fostului campion mondial de box ca el si sotia lui se inteleg mult prea bine
Familie. Universul lui Doroftei este format din sotia sa, Monica, si cei trei copii: Alexandru, Vanesa si Adrian Defect. Producatorii emisiunii de la Kanal D i-au reprosat fostului campion mondial de box ca el si sotia lui se inteleg mult prea bine Leonard Doroftei a fost foarte mirat la ultima sedinta cu realizatorii reality-show-ului sau, "Doroftei, a doua sansa", cand i s-a spus ca acestia nu mai sunt dispusi sa continue proiectul. Fostul pugilist a fost lamurit de producatori ca sunt nevoiti sa ia aceasta masura, deoarece emisiunea nu facea rating. Explicatia lor pentru slaba audienta a fost faptul ca familia Doroftei, filmata pas cu pas de camerele de luat vederi, era una normala, linistita, fara nimic spectaculos. Producatorii i-au mai spus "Mosului" ca niste certuri erau binevenite, deoarece acestea ar fi ridicat audienta. Fostul campion mondial de box a primit aceasta veste cu parere de rau, dar le-a explicat ca in cei 13 ani de casnicie nu s-a certat nici macar o data cu sotia sa, Monica, si ca are o familie fericita, ferita de scandaluri. Imaginea sportivului este una nepatata, fapt ce n-a incantat producatorii show-ului. Astfel ca aventura lui Leonard Doroftei la Kanal D s-a incheiat in vara, la doar cateva luni de la lansarea pe piata a televiziunii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.