Mirel Radoi nu vrea ca patronul sa aiba asteptari exagerate de la jucatorii reveniti dupa accidentari indelungate.

Jucatorii Stelei s-au reunit, ieri, pentru vizita medicala de inceput de an. La actiune au fost prezenti toti jucatorii, i
Mirel Radoi nu vrea ca patronul sa aiba asteptari exagerate de la jucatorii reveniti dupa accidentari indelungate.

Jucatorii Stelei s-au reunit, ieri, pentru vizita medicala de inceput de an. La actiune au fost prezenti toti jucatorii, inclusiv cei de pe lista neagra intocmita de patronul Gigi Becali: Marius Croitoru, Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Andrei Vatca, Petre Marin, Vasilica Cristocea, Valentin Badoi si Victoras Iacob, dar a lipsit internationalul nigerian Ifeanyi Emeghara, care a fost convocat la nationala tarii sale pentru Cupa Africii. Jucatorii reveniti dupa accidentarile care i-au tinut departe de gazon mai multe luni au trecut cu bine de testele de la Institutul National de Medicina Sportiva. Vestea l-a bucurat pe Gigi Becali, care a spus ca a facut trei transferuri importante in aceasta iarna: Radoi, Plesan si Ghionea. Mirel Radoi i-a atras, insa, atentia nasului sau ca nu este bine sa isi puna prea mari sperante in jucatorii care au ratat cea mai mare parte a turului. „Sunt sanatos acum, iar la aceasta vizita medicala nu a fost greu deloc. Daca vom fi sanatosi, ne putem reveni, sa fim echipa care am fost in anii trec uti. Avem ganduri marete, dar sper sa le si realizam. Stiu ca domnul Becali are mare incredere in noi, cei care am fost accidentati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.