Ancheta. Autoritatile incearca sa afle cine i-a impuscat pe cei doi agenti, in fata discotecii Maxx Cei zece bodyguarzi bucuresteni care s-au incaierat, duminica dimineata, in fata discotecii Maxx din complexul studentesc Regie au fost interogati, m
Ancheta. Autoritatile incearca sa afle cine i-a impuscat pe cei doi agenti, in fata discotecii Maxx Cei zece bodyguarzi bucuresteni care s-au incaierat, duminica dimineata, in fata discotecii Maxx din complexul studentesc Regie au fost interogati, mai ales ca in timpul conflictului doi politisti au fost impuscati cu gloante de cauciuc. Dintre acestia, patru au venit insotiti de avocatii lor. Cu toate ca membrii celor doua bande rivale au refuzat sa dea prea multe amanunte, oamenii legii au confiscat de la acestia sase pistoale (care erau detinute legal), pentru a stabili exact arma cu care s-a tras asupra agentilor. Surse judiciare sustin ca incaierarea de la Maxx a pus fata in fata banda lui Eugen Preda, un campion K1, si oamenii lui Daniel Stancu, zis Mudava, patronul firmei de paza "Mudava Security". Intre Eugen Preda si Mudava exista o concurenta continua pentru preluarea discotecilor si barurilor din Bucuresti. In acest sens, fratii Eugen si Adrian Preda sunt cunoscuti ca bodyguarzi in discoteca Manele, in timp ce, de-a lungul timpului, Mudava a pus mana pe Backstage, Cuba, Bamboo si Club A. Inainte de Revelion, intre cei doi a existat un conflict legat de preluarea pazei unui cazinou. Duminica dimineata acestia s-au intalnit fata in fata si pana la bataie nu a mai fost decat pas. Batausii au fost despartiti cu greu de politisti, doi dintre oamenii legii fiind raniti cu gloante de cauciuc, unul in fesa, iar al doilea in zona fetei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.