Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul desemnarea fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului, au declarat, pentru Mediafa
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul desemnarea fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid. PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, printre care Vasile Blaga, Razvan Murgeanu, Liviu Negoita si Adriean Videanu.
Potrivit surselor citate, secretarul general Vasile Blaga ar putea fi varianta cu cele mai mari sanse de castig pentru Primaria Capitalei. Insa fostul ministru de Interne vrea, mai degraba, sa ocupe o functie in eventualul Cabinet pe care PD-L il va forma daca va castiga alegerile. Pe de alta parte, Liviu Negoita refuza categoric, la randul sau, sa candideze la Primaria Generala, el dorind sa isi continue mandatul la sectorul 3, iar solicitarea sa a fost, se pare, aprobata tacit de liderii PD-L. PD-L va apela, de asemenea, la sondajele de opinie si pentru stabilirea candidatilor formatiunii pentru sectoarele Capitalei, cercetarile sociologice urmand a fi comandate pana in data de 15 ianuarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.