Nemultumiri. Parintii elevilor dintr-o comuna constanteana se tem sa-si mai trimita copiii la scoala pentru ca acela de la care invata alfabetul ar fi un alcoolic cu inclinatii homosexuale Parintii elevilor din clasa a II-a de la Scoala Generala din
Nemultumiri. Parintii elevilor dintr-o comuna constanteana se tem sa-si mai trimita copiii la scoala pentru ca acela de la care invata alfabetul ar fi un alcoolic cu inclinatii homosexuale Parintii elevilor din clasa a II-a de la Scoala Generala din localitatea constanteana Mihai Viteazu sunt oripilati de comportamentul invatatorului Gabriel Scanteie. Dascalul, in varsta de 31 de ani, este considerat de acestia "nepotrivit" cu postul pe care il ocupa, pe motiv ca ar fi alcoolic, violent si, in plus, homosexual. Ultimul scandal in care a fost implicat Scanteie a avut loc in urma cu mai multe zile, intr-un microbuz cu care acesta mergea de la Navodari spre Mihai Viteazu. Politistii spun ca au fost solicitati sa intervina dupa ce invatatorul s-a imbatat in masina, a vomat si a inceput s-o bata pe taxatoare. Luat la intrebari de oamenii legii, acesta a recunoscut ca avea la el o sticla cu alcool, dar a negat ca ar fi baut din ea in masina. Pe tot parcursul calatoriei, Scanteie a fost insotit de un alt tanar, Constantin Ionescu, de 23 de ani, din Navodari. Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand, dupa ce i-au cerut si amicului sa le explice intamplarea din microbuz, Ionescu a ocolit subiectul, preferand sa le spuna, in schimb, ca el si Scanteie intretin relatii sexuale anale de foarte multa vreme. Cadrul didactic a negat, insa, acest aspect. Cazul a ajuns si la urechile oamenilor din comuna, care spun ca le este frica sa-si mai trimita copiii la scoala din cauza influentei negative pe care invatatorul ar putea s-o aiba asupra elevilor. Ceilalti dascali isi apara colegul, sustinand ca este un bun profesionist, insa in afara orelor de curs este, intr-adevar, un exemplu negativ. Acestia spun ca l-au vazut de mai multe ori beat pe ulitele comunei. Incidentul a fost semnalat si Inspectoratului Scolar Constanta, care urmeaza sa ia o decizie referitoare la comportamentul invatatorului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.