Banca ungara OTP Bank este foarte aproape de a-si vinde divizia de asigurari, Garancia, anuntul urmand sa apara la sfarsitul lunii ianuarie sau la inceputul lunii februarie 2008, potrivit unei surse avizate, informeaza Reuters, citata de NewsIn. Potr
Banca ungara OTP Bank este foarte aproape de a-si vinde divizia de asigurari, Garancia, anuntul urmand sa apara la sfarsitul lunii ianuarie sau la inceputul lunii februarie 2008, potrivit unei surse avizate, informeaza Reuters, citata de NewsIn. Potrivit sursei, OTP a ajuns deja la un acord in ceea ce priveste vanzarea. Saptamanalul de afaceri HVG a anuntat saptamana trecuta ca OTP poarta discutii cu patru clienti, printre care Aegon, AIG, francezii de la Groupama and Zurich Financial. Garancia va ramane in stransa legatura cu banca OTP, iar acordul nu reprezinta o simpla vanzare, ci un parteneriat pe termen lung, a afirmat sursa. In 2007, OTP a declarat ca a primit oferte pentru divizia sa de asigurari, decizia urmand a fi luata in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.