" Masini, gagici, cantarete, dansatoare. Ce vrei, stam si ne distram", cam asa incearca sirianul sa-l convinga pe procurorul Ciprian Nastasiu sa vina in Liban, promitandu-i ca ii va spune adevarul despre plecarea sa din tara. Potrivit interceptarilo
" Masini, gagici, cantarete, dansatoare. Ce vrei, stam si ne distram", cam asa incearca sirianul sa-l convinga pe procurorul Ciprian Nastasiu sa vina in Liban, promitandu-i ca ii va spune adevarul despre plecarea sa din tara. Potrivit interceptarilor telefonice aflate la dosarul in care este judecat armatorul sirian Mustafa Tartoussi - cel care l-ar fi ajutat pe Hayssam sa fuga din Romania - procurorul Ciprian Nastasiu a incercat, in mai multe randuri, sa afle locul unde se afla Omar Hayssam. Sirianul sustine ca "presiunea" a fost principalul factor care l-a determinat sa fuga din Romania si ca a fost filat permanent. Sirianul a sustinut ca a plecat cu un avion de pe aeroportul Otopeni. Interceptarile au fost realizate in perioada 14 august -18 septembrie 2006 si sunt redate in 26 de note de transcriere, cu un numar de 101 pagini, fiind autorizate de catre presedintele Curtii de Apel Bucuresti din acea perioada.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.