In numarul de ieri, „Gardianul“ va informa ca agentul U.S. Secret Service din cadrul Ambasadei SUA, Kevin Sandlin, care pe 11 decembrie 2007 a produs un grav accident de circulatie in Capitala, a parasit Romånia luni, in jurul orei
In numarul de ieri, „Gardianul“ va informa ca agentul U.S. Secret Service din cadrul Ambasadei SUA, Kevin Sandlin, care pe 11 decembrie 2007 a produs un grav accident de circulatie in Capitala, a parasit Romånia luni, in jurul orei 9.00, de pe Aeroportul International Henri Coanda. Ambasada SUA a confirmat, pentru Mediafax, ca acesta este „momentan plecat pentru consultari“. Reprezentantii ambasadei au mai afirmat ca Sandlin ramane in continuare la post in cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii si ca urmeaza sa revina in scurt timp. De asemenea, au mai precizat sursele citate de Mediafax, Ambasada Statelor Unite coopereaza, in continuare, cu autoritatile romane care ancheteaza accidentul respectiv. Reprezentantii ambasadei au mai declarat ca vehiculul oficial condus de Kevin L. Sandlin era asigurat, iar Ambasada faciliteaza contactul dintre victima accidentului si familia acesteia, pe de o parte, si compania de asigurari, pe de alta parte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.