Pana ieri, se subscrisese 51% din ofertaPerioada ofertei publice initiale lansate de firma hoteliera Casa de Bucovina Club de Munte din Gura Humorului (BCM) va fi prelungita cu patru zile, pana pe 17 ianuarie, actiunile fiind subscrise in proportie d
Pana ieri, se subscrisese 51% din ofertaPerioada ofertei publice initiale lansate de firma hoteliera Casa de Bucovina Club de Munte din Gura Humorului (BCM) va fi prelungita cu patru zile, pana pe 17 ianuarie, actiunile fiind subscrise in proportie de 51,1%, pana ieri. Majorarea perioadei in care investitorii pot subscrie se datoreaza suspendarii derularii ofertelor publice de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), in perioada 24 decembrie-31 decembrie, reiese dintr-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Potrivit deciziei CNVM, ofertele suspendate in intervalul mentionat vor putea fi prelungite ulterior cu acelasi numar de zile. Oferta, derulata in vederea listarii la BVB, avea ca perioada initiala de subscriere intervalul 4 decembrie - 11 ianuarie 2008.
Firma de brokeraj Rombell Securities intermediaza oferta de 45,5 milioane de actiuni, la un pret de 0,2 lei/titlu. Pana ieri, la ora 11:30, au fost subscrise 23,29 milioane de actiuni, reprezentand 51,1% din numarul total de titluri oferite.
Oferta va fi considerata incheiata cu succes indiferent de numarul actiunilor subscrise pana la data inchiderii acesteia, conform prospectului de oferta. Valoarea nominala a unei actiuni este de 0,1 lei.
Casa de Bucovina a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 4,01 milioane lei, cu 3,5% peste nivelul raportat in perioada similara a anului trecut, si un profit net de 511.000 lei, fata de castigul de circa 317.000 lei in intervalul ianuarie-septembrie 2006.
Principalul activ al firmei este hotelul Best Western Bucovina - Club de Munte, al cincilea hotel din Romania afiliat marcii internationale Best Western.
Capitalul social al Casei de Bucovina este de 12,18 milioane lei, SIF Muntenia controland 85,5% din titlurile firmei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.