Sub presiune. Ramasa inzapezita cu trenul timp de 6 ore, vedeta postului Kanal D nu a mai avut timp sa-si faca toaleta acasa Prezentatoarea emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, Ilinca Vandici, si-a inceput anul intr-un ritm nebun si cu experiente ine
Sub presiune. Ramasa inzapezita cu trenul timp de 6 ore, vedeta postului Kanal D nu a mai avut timp sa-si faca toaleta acasa Prezentatoarea emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, Ilinca Vandici, si-a inceput anul intr-un ritm nebun si cu experiente inedite. Din cauza unor intarzieri neprevazute, vedeta a fost nevoita sa faca dus la serviciu. Plecata pe data de 2 ianuarie din Oradea cu trenul, blonda trebuia sa ajunga a doua zi, la 08.00 dimineata in Gara de Nord, de unde ar fi trebuit, conform calculelor ei, sa aiba timp sa faca o baie si sa se schimbe pentru a se prezenta in forma la filmarile programate pentru ora 15.00. Dar cum socoteala din acasa nu se potriveste cu cea din targ, nici Ilincai nu i-au iesit planurile dupa cum se astepta. Din cauza ninsorii abundente, trenul in care se afla vedeta a ramas inzapezit timp de... 6 ore langa Chitila, intarziind considerabil sosirea blondei in Bucuresti. "Cand am vazut cat a intarziat trenul, am intrat in panica. Am inceput sa dau telefoane la serviciu sa anunt ca s-ar putea sa nu ajung la timp la filmari. Ei mi-au spus ca o sa-mi trimita o masina ca sa ma aduca direct la serviciu", ne-a declarat Ilinca. Dupa statia neprevazuta in orar, trenul a reusit, intr-un final, sa-si faca intrarea in Gara de Nord in jurul orei 14.00. Nu a dormit 24 de ore Grabita si cu bagajele dupa ea, vedeta a intrat rapid la metrou, mergand pana la Semanatoarea unde o astepta masina de la televiziune. "Imi era clar ca nu mai am timp sa ajung acasa si am facut o baie la serviciu. A fost o experienta inedita, noroc ca avem dotarile necesare, ca altfel nu stiu cum as fi putut sa apar in fata camerei. In mare graba, am reusit sa ma si coafez si sa trec si pe la machiaj. Oricum a fost o zi infernala, pentru ca nu prea dormisem nici noaptea pe tren si de la televiziune am plecat tarziu, spre seara. Atunci eram franta de oboseala, dar acum ma amuz cand ma gandesc la cum mi-am inceput anul", ne-a marturisit Ilinca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.