Transfer. Atacantul lui FC Bruges a recunoscut ca a purtat negocieri cu antrenorul Mircea Rednic si ca se pregateste de sosirea in Romania "Pana pe 20 ianuarie facem sigur un transfer", ne-a marturisit Mircea Rednic. Si mutarea cea mai sigura este a
Transfer. Atacantul lui FC Bruges a recunoscut ca a purtat negocieri cu antrenorul Mircea Rednic si ca se pregateste de sosirea in Romania "Pana pe 20 ianuarie facem sigur un transfer", ne-a marturisit Mircea Rednic. Si mutarea cea mai sigura este aducerea lui Ibrahim Salou, de la FC Bruges. Atacantul ghanez cu cetatenie belgiana a fost convins de tehnicianul giulestean ca viitorul lui este la Rapid. Poate si pentru ca, la gruparea belgiana, jucatorul, in varsta de 29 de ani, a cumulat doar vreo 200 de minute in 16 etape. Buna ziua, Ibrahim! Te-ai hotarat sa vii la Rapid? - Buna ziua! Da! Intr-adevar, vin la Rapid! M-am intalnit, aici, in Belgia, cu Mircea (n.r. - antrenorul Rapidului, Mircea Rednic) si am discutat, dar n-am stabilit inca datele contractuale. Pe ce perioada urmeaza sa joci in Romania? - Nu stiu daca voi semna pe un an, trei sau definitiv cu Rapid. Inca nu stiu aceste conditii. Urmeaza sa mai am cateva discutii telefonice cu Mircea. Dupa aceea, voi sti si cand ajung la Bucuresti. De ce jucatori ai auzit de la viitoarea ta echipa? - Nu cunosc pe nimeni de la Rapid. Totusi, ce stii despre ei? - Am inteles ca se lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Ceea ce ar insemna pentru tine o participare in aceasta competitie? - Ar fi o buna oportunitate pentru mine si pentru oricine are valoare. Cine nu si-ar dori sa joace in Liga Campionilor? Ce cunostinte ai despre fotbalul romanesc? - Doar de la televizor, ce am vazut si eu. E un campionat tehnic, de viteza, cu jucatori buni si valorosi. Am jucat contra lui Dinamo. Stiu doar un jucator roman, Marius Niculae, care a jucat pe la Dinamo si, apoi, prin Belgia si Germania. Suporterii Rapidului sunt recunoscuti in Romania pentru modul in care-si incurajeaza echipa. Se compara cu cei de la Liverpool sau Marseille. - De ei am auzit. Sunt extraordinari! Ce le promiti? - Nu le promit nimic. Voi vorbi pe teren sau, in cel mai bun caz, dupa ce semnez contractul cu Rapid. Ai aflat ca in Romania a nins din plin? - Stiu ca in Bucuresti e zapada mare, dar sunt obisnuit din Belgia cu asa ceva. Boya scapa de amenda Pierre Boya nu va fi amendat sau sanctionat de conducerea clubului pentru incidentul de sambata trecuta. Rapidistul a fost surprins baut la volan de catre politistii din Pitesti, acestia ridicandu-i permisul de conducere si intocmindu-i dosar penal. Mircea Rednic a mentionat ca nu-l poate pedepsi pe fotbalistul camerunez, deoarece acesta se afla in perioada lui libera. "Boya ar trebui sa faca mai multe pe teren, decat in afara lui, pentru efortul care s-a depus ca el sa fie adus la Rapid", a spus Rednic. Jucatorul giulestean are un salariu de 200.000 de euro anual.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.